Mięso wieprzowe i wołowe – świeże i zdrowe produkty
W naszych sklepach oferujemy świeże, wysokiej jakości mięso pochodzące z naszej własnej ubojni. Sprzedajemy surowe mięso wieprzowe oraz wołowe, a także wyroby pieczone i podrobowe. W sklepach znaleźć można m.in.:
- mięso wieprzowe (schab, karkówka, łopatka, polędwiczki, szynka, żeberka, kości, słonina, błona mielona, podroby wieprzowe: wątroba, płuca, serca, ozory, nerki);
- mięso wołowe (pieczeniowe, ligawa, polędwica, gulaszowe, rosołowe, antrykot, rostbef).
Zachęcamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą mięs w punktach stacjonarnych. Oprócz surowego mięsa proponujemy naszym Klientom również wyśmienite wyroby pieczone według autorskich i tradycyjnych przepisów.
Mięso wieprzowe – jakie wybrać?
Surowe mięso wieprzowe stanowi doskonałą bazę do przygotowania wielu dań. Jest to jeden z filarów polskiej kuchni. Dostarczamy wysokojakościowe mięso wieprzowe pochodzące od rodzimych i sprawdzonych dostawców. Oferujemy przede wszystkim:
- doskonały do spożycia na ciepło i na zimno schab,
- najlepszą łopatkę na gulasz,
- polędwiczki wieprzowe doskonałe do dań obiadowych i spożycia na zimno,
- szynkę wieprzową surową i w formie wędliny,
- żeberka z dużą zawartością mięsa,
- kości na zupę,
- kaloryczną słoninę,
- podroby wieprzowe.
Dostarczamy codziennie świeże i smaczne mięso wieprzowe. Prowadzimy skup wieprzowiny od sprawdzonych dostawców oraz ubój na terenie zakładu. Zapraszamy.
Mięso wołowe
Oferujemy świeże i zdrowe mięso wołowe bez chemii, antybiotyków i GMO. Choć w Polsce nadal mało spożywa się tego rodzaju mięsa, nasze wyroby cieszą się niesłabnącą popularnością. Dostarczamy przede wszystkim:
- mięso wołowe idealne do przygotowania gulaszu,
- kości rosołowe,
- nadającą się do wielu dań polędwicę z tylnej ćwierćtuszy krowy,
- doskonały do smażenia antrykot,
- mięso pieczeniowe i wiele innych.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Wyroby pieczone
Produkujemy wyroby pieczone z mięsa wieprzowego i wołowego o wyśmienitym smaku. Popularnością cieszą się nasze wyroby faszerowane, w tym:
- rolada tradycyjna i myśliwska,
- schab faszerowany,
- pachwina faszerowana,
- zrazy,
- klops zajączek (pieczeń z polędwiczką wieprzową).
Klienci powracają także stale po tradycyjne wyroby, takie jak pieczeń rzymska, schab w ziołach, karkówka, polędwiczki czy łopatka. Zapraszamy również do skosztowania naszych pasztetów pieczonych oraz bekonu.
Na specjalne zamówienie pieczemy całą szynkę tylną (z kością lub bez, ok. 6 kg) lub prosiaka z foremki (szynka, ok. 3 kg).