Wędliny swojskie, tradycyjne i podrobowe – wysoka jakość produktów

Wędliny

Główna część naszej oferty składa się z wędlin, czyli przetworów podlegających konserwacji różnego rodzaju. W naszym zakładzie sięgamy po tradycyjne metody konserwacji mięsa, czyli przede wszystkim wędzenie produktów w wędzarni opalanej drewnem. Produkujemy tradycyjne wędliny z mięsa wieprzowego i wołowego. Wśród oferowanych przez nas wyrobów na uwagę zasługują przede wszystkim wędliny parzone, takie jak:

  • golonka tradycyjna, dębicka i prasowana,
  • schab w galarecie,
  • łopatkowa,
  • lencz,
  • mortadela,
  • krakowska parzona i sucha,
  • mielonka konserwowa.

Gwarantujemy niezwykły smak i zapach naszych wyrobów. Wysoką jakość produktów otrzymujemy m.in. dzięki starannej selekcji trzody do uboju oraz regionalnym, naturalnym dodatkom i przyprawom.